Mexicaanse wraps
Bereiding

Breng een pan met water aan de kook. Snijd de puntjes van de sperziebonen af en halveer ze. Was de sperziebonen en kook ze nog net niet gaar. Giet de sperziebonen af en spoel met koud water om het garingsproces te stoppen. Laat goed uitlekken.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met boter of olie.

Verhit een koekenpan met wat olie en fruit de ui, knoflook en paprika zachtjes aan, totdat de ui zacht is. Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak enkele minuten mee. Voeg circa 2/3 van de tomatenfritto, sperziebonen en maiskorrels toe en warm alles kort even door. Zet het vuur uit.

Verdeel het gehaktmengsel over 6 tortillawraps en leg in de ovenschaal. Bestrijk de bovenkant met de overige tomatenfritto en bestrooi met de geraspte kaas.

Bak circa 30 minuten in de oven, of totdat de bovenkant goudbruin is.