Snijd de uien in halve ringen en bak deze op laag vuur goudbruin.
Voeg de suiker toe en schep gedurende 2 minuten goed om.
Hak de cashewnoten grof en voeg de cashewnoten en kokos toe aan de uien en schep opnieuw om. Neem alles uit de pan en zet even apart.
Snijd de komkommer in plakjes en de bosui in ringetjes.
Kruid en gaar de kipfilet een uur op 64 graden Sous Vide. Neem de kip uit de pan en leg op een bordje om voldoende af te koelen zodat je hem met een vork uit elkaar kunt trekken. Maak daarna op smaak eventueel met een brander.
Verwarm ondertussen de pindasaus in een steelpannetje op laag vuur.
Bereid de friet
Leg de friet op de borden, schep er een flinke hoeveelheid pindasaus op, verdeel de kip er over. Leg de komkommer en bosui erbij. Bestrooi tot slot royaal met het ui,- cashewnoten en kokosmengsel.